Szakmai működés

Készségfejlesztő napok képekben

2014. február 27. 11:00

Február 18 és 22 között készségfejlesztő napokat tartottunk az egyetemen. A programokon készült képek a kapcsolódó galériában tekinthetők meg.

Vizsgafilmek a Visegrad Film Forumon

2014. február 26. 15:31

Március 11-15 között Pozsonyban rendezik meg a Visegrad Film Forum elnevezésű nemzetközi filmfesztivált, amelynek programjában láthatók lesznek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak vizsgafilmjei, illetve videoklipjei is.  

Összefoglaló az idei SZEM fesztiválról

2014. február 21. 13:13

Idén február 4-9. között tartották meg a Színművészeti Egyetemek Miskolcon, rövidebb nevén a SZEM Fesztivált. Újra izgalmas előadásokat és kísérleteket vittek el a résztvevők a Miskolci Nemzeti Színházba, ahol Európa fiatal művészeinek munkáival és a kortárs színházzal ismerkedhetett meg a közönség.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves színművész osztálya két előadással, a Hamlettel és a Vérnásszal vett részt a programban. A fesztivál összefoglaló videója ide kattintva tekinthető meg.

Gaudeamus Theatrum 2013. - Horváth Márk beszámolója

2014. február 18. 12:02

Mit tesz egy színművész szakos, bábszínész szakirányú osztály, ha a második szemesztere végén meghívják egy workshopra, Csehországba?

Beleegyezik, és elutazik, mert örül, hogy kiruccanhat, töltekezhet, idegenben létezhet (mindezt a pályázatírás rögös útjai nélkül).

Nyilvános M. Tóth Géza rektori pályázata

2014. január 24. 09:18

M. Tóth Géza kinevezését javasolja a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorának Balog Zoltán miniszter. A szeptember végén kiírt pályázaton M. Tóth Géza egyedül indult, kinevezését a szenátus egyhangúlag támogatta.

 

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára