Egyéb pályázatok

ERASMUS-ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

2014. április 16. 12:07

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pályázatot hirdet az egyetem hallgatói részére erasmus-ösztöndíj elnyerésére európai felsőoktatási intézménybe vagy szabadon választott szakmai intézményekbe (amennyiben a választott intézménnyel már van kétoldalú intézményközi szerződésünk, ill. az hajlandó az Egyetemmel a hallgatóra vonatkozóan szerződést kötni).

A részképzések és szakmai gyakorlatok 3 - 12 hónapos időtartamúak lehetnek és 2014. június 1-je és 2015. szeptember 30-a közötti időszakra kell essenek.

Porsche International Student Advertising Film Award 2014

2014. április 15. 14:50

Students and young filmmakers from all over the world are hereby called to submit their creative works to one of the three categories of the 11. PORSCHE INTERNATIONAL STUDENT ADVERTISING FILM AWARD. The best films will be shown and praised at the award show on November 20th, 2014.

Családban élni jó! - A Népesedési Kerekasztal filmpályázata fiataloknak

2014. április 15. 12:15

„Ragadd meg ezt a témát humorosan vagy komolyan, a napos vagy az árnyékos oldaláról, vidáman vagy szomorúan, megnevettetően vagy elgondolkodtatóan, és mutasd be egy kisfilmben! Te hogyan látod? Mit mondanál erről a kortársaidnak? Szeretettel várjuk a pályázatodat, és nyerj vele egy tabletet!”

 

Bologna Summer Workshop 2014

2014. április 10. 13:12

We are glad to announce you that film director Costa-Gavras and film director Diao Yi Nan will run Bologna Summer Workshop 2014.

2014 Terre di Cinema CineCampus

2014. április 08. 16:11

Among our established Film School Partners: Centro Sperimentale di Cinematografia (Italy), NARAFI - LUCA School of Arts (Belgium), Film & TV Department - Tel Aviv University (Israel), Estudio de cine (Spain).  They will be joined this year by  the London Film School (UK), the  St Petersburgh State University of Film and TV (Russia) and the HFF Hochschule für Film und Fernsehen "Konrad Wolf" (Germany).

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára