Egyéb ösztöndíjak

ERASMUS-ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

2014. április 16. 12:07

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pályázatot hirdet az egyetem hallgatói részére erasmus-ösztöndíj elnyerésére európai felsőoktatási intézménybe vagy szabadon választott szakmai intézményekbe (amennyiben a választott intézménnyel már van kétoldalú intézményközi szerződésünk, ill. az hajlandó az Egyetemmel a hallgatóra vonatkozóan szerződést kötni).

A részképzések és szakmai gyakorlatok 3 - 12 hónapos időtartamúak lehetnek és 2014. június 1-je és 2015. szeptember 30-a közötti időszakra kell essenek.

Talán érdekel... Ibsen Ösztöndíj!

2014. március 20. 11:36

A norvég kormány ösztöndíja drámaírói és előadóművészeti projektekre. Jelentkezés április 30-ig.

Kínai ösztöndíj a 2014-15-ös tanévre, Sanghaj

2014. március 13. 16:34

Kína legnagyobb ipari városa, Sanghaj tartományi jogú város minden évben háromféle állami ösztöndíjat ajánl fel külföldi hallgatók számára a University of Shanghai for Science and Technology (USST) kurzuskínálatával.

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj-programban való részvételre

2014. február 18. 09:51

2013/2014. tanév 2. félév

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyar felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szereznek.

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára