Köztársasági ösztöndíj pályázat a 2016/17-es tanévre

2016. június 06. 10:49

A többször módosított – 2011. évi CCIV. törvény a nemzeti felsőoktatásról 85. §-ában, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Korm. rendelet 24. § (4) bekezdésében foglaltak alapján a Színház-és Filmművészeti Egyetem  

 

pályázatot hirdet

KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA.

Köztársasági ösztöndíjra pályázhatnak az intézmény azon államilag támogatott / állami ösztöndíjas, illetve önköltséges / költségtérítéses, teljes idejű alapképzésben, mesterképzésben illetve egységes, osztatlan képzésben részt vevő hallgatói, akik a jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditet megszereztek. 

Kiegészítő pályázatok ERASMUS ösztöndíjhoz

2016. május 03. 13:04

A szociális illetve a fogyatékkal élők/tartósan betegek kiegészítő támogatásával kapcsolatos pályázatok ügyintézője:

Zsákai Szilvia:  zsakai.szilvia@szfe.hu

 

A Várkonyi Alapítvány pályázati felhívása

2016. április 12. 21:20

Tisztelt Hallgatók, Tanárok, 

a Várkonyi Alapítvány pályázati felhívást tesz közzé. Művészi, oktatási munkájuk szervezett, egyetemi részén túlmutató tevékenység támogatására pályázhatnak az SZFE hallgatói és oktatói.

 

Erasmus+ Mobilitási óra 2016

2016. március 10. 10:10

A Mobilitási óra keretében  - a korábbi évek bevált gyakorlata szerint - a volt ösztöndíjas hallgatók egy módszertani felkésztő nap után középiskolásoknak tarthatnak élménybeszámolót a külföldi mobilitásuk során átélt tapasztalataikról, ezzel segítve a középiskolásokat abban, hogy már a felsőoktatásba való belépéskor tudatosan tervezzenek a nemzetközi ösztöndíjak adta lehetőségekkel.

Az online jelentkezési űrlap a Tempus közalapítvány honlapján http://www.tka.hu érhető el, vagy ezen a linken:

http://limesurvey.tpf.hu/index.php/668898/lang-hu

Kérdésekkel Borsosné Polónyi Orsolyát kereshetik az orsolya.polonyi@tpf.hu email címen.

Részletek a csatolt mellékletben

Felsőoktatási munkatársak oktatási / képzési célú ERASMUS + ösztöndíj pályázata

2016. február 25. 12:06

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pályázatot hirdet az egyetem dolgozói és oktatói részére erasmus-ösztöndíj elnyerésére a mellékelt táblázatban megadott (intézményünkkel kétoldalú szerződéses viszonyban lévő) európai felsőoktatási intézményekbe, vagy szabadon választott európai szakmai intézményekbe..


Az Erasmus program keretében a támogatottak napi megélhetési és utazási támogatásban részesülhetnek az alábbi, a Tempus Közalapítvány által megállapított, országonként különböző ráták alapján). Az Erasmus támogatás csupán hozzájárulás a külföldi út megvalósításához, a kiutazás és a kinn tartózkodás teljes költségét nem fedezi, ezért szükség van egyéb kiegészítő források igénybevételére, vagy egyéni anyagi hozzájárulásra is.

Az utazások legkorábban 2016. július 1-én kezdődhetnek és  2017. szeptember 30-áig be kell fejeződniük!

Részletek a csatolt fájlban

 

 

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

SZÍKE

Színházi Kreativitás Eszközök, röviden SZÍKE

Színészképzés neoavantgárd hagyomány

 

A kiadvány a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0031 „Az SZFE Doktori Iskola fejlesztése és aktív integrálása az európai mesterképzési programokba” címû pályázata keretében valósult meg 

Tovább >

TAO
Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára