Kiírták a II. TITÁNium Színházi Szemle pályázatát

2014. április 22. 15:09

Másodszor írta ki a Füge a TITÁNium tehetségkutató platform pályázatát. A pályázat olyan fiatal alkotóknak szeretne lehetőséget adni a megmutatkozásra, akik vagy nemrég végeztek valamely színművészeti egyetemen, vagy gyakorlatban foglalkoznak a színházzal, és szeretnék egy produkciójukat továbbjátszani, vagy új előadást létrehozni.

RomantikART pályázat

2014. április 18. 12:35

A tavalyi évhez hasonlóan Gyömrő Város idén is megrendezi a Romantika Ünnep Gyömrőn rendezvényt, melynek szervezésében a GyömrőSzínház is részt vesz. Idén színházunk  két versenyt is meghirdet, melyre szeretettel várjuk a jelentkezéseket.

Osztrák-Magyar Nyári Egyetem

2014. április 17. 13:55

A Bécsi Egyetem és a Nyugat-magyarországi Egyetem idén is megszervezi szokásos Osztrák-Magyar Nyári Egyetemét németül tanuló magyar ill.  magyarul tanuló osztrák hallgatók számára Szombathelyen. A nyári egyetem időpontja: 2014. július 6. - 25.
 

ERASMUS-ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

2014. április 16. 12:07

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pályázatot hirdet az egyetem hallgatói részére erasmus-ösztöndíj elnyerésére európai felsőoktatási intézménybe vagy szabadon választott szakmai intézményekbe (amennyiben a választott intézménnyel már van kétoldalú intézményközi szerződésünk, ill. az hajlandó az Egyetemmel a hallgatóra vonatkozóan szerződést kötni).

A részképzések és szakmai gyakorlatok 3 - 12 hónapos időtartamúak lehetnek és 2014. június 1-je és 2015. szeptember 30-a közötti időszakra kell essenek.

Porsche International Student Advertising Film Award 2014

2014. április 15. 14:50

Students and young filmmakers from all over the world are hereby called to submit their creative works to one of the three categories of the 11. PORSCHE INTERNATIONAL STUDENT ADVERTISING FILM AWARD. The best films will be shown and praised at the award show on November 20th, 2014.

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára