Ösztöndíjak németországi tanulmányokhoz és kutatásokhoz

2014. október 17. 11:10

Keresztény diákok (6 lezárt szemeszter után), végzősök,doktoranduszok és kutatók számára.

 

Erasmus dolozói pótpályázat a 2014-2015 tanévre

2014. október 06. 13:05

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pótpályázatot hirdet az egyetem dolgozói és oktatói részére Erasmus-ösztöndíj elnyerésére a mellékelt dokumentumban megadott (intézményünkkel kétoldalú szerződéses viszonyban lévő) európai felsőoktatási intézményekbe, vagy szabadon választott európai szakmai intézményekbe. Az Egyetem a korábbi döntés során fel nem használt 2070  Eurót fordíthat még oktatói és személyzeti mobilitásra

A Politikatörténeti Intézet videopályázata

2014. október 03. 11:31

Hiányok és többletek száz év után – a Nagy Háború utóérzete
A Politikatörténeti Intézet az évforduló alkalmából olyan egyéni, saját ötletekre, gondolatokra épülő rövid videóetűdök, klipek stb. elkészítésére ír ki pályázatot, amelyek elsődlegesen arról szólnak, hogy mit változtatott világunkon, akár máig is ható érvénnyel, az első világháború.  Határidő november 20.

HALLGATÓI ERASMUS-ÖSZTÖNDÍJ PÓTPÁLYÁZAT - 2014/2015-ÖS TANÉV

2014. szeptember 30. 13:05

A Színház- és Filmművészeti Egyetem pályázatot hirdet az egyetem hallgatói részére erasmus-ösztöndíj elnyerésére európai felsőoktatási intézménybe vagy szabadon választott szakmai intézményekbe (amennyiben a választott intézménnyel már van kétoldalú intézményközi szerződésünk, ill. az hajlandó az Egyetemmel a hallgatóra vonatkozóan szerződést kötni).

A részképzések és szakmai gyakorlatok 3 - 12 hónapos időtartamúak lehetnek és 2014. június 1-je és 2015. szeptember 30-a közötti időszakra kell essenek.

A részképzés és szakmai gyakorlat céljának, feltételeinek Tempus Közalapítvány által közreadott leírását ld. alább.

 

ITs Festival Amsterdam 2015

2014. szeptember 22. 09:14

Are  you  interested  in  presenting  your  graduation  work  at  ITs  Festival  Amsterdam? 

Then  you  should  send  in  an  application  form!  In  this  letter  you  will  find  more  information  on  the  festival  and  the  application  procedure.  If  you  have  any  other  questions,  check  www.itsfestivalamsterdam.com or  contact  us  via  info@itsfestivalamsterdam.com.

More details here!

Kiemelt hír

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől

Vágó-asszisztens, színházi sminkes, filmszöveg-fordító, filmkritikus, színházi kritikus, művészeti pályázatíró képesítés - csak néhány a 23 féle induló képzés közül.&

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára