Sajtó rólunk

Folytatódik a rendezőasszisztens osztályt bemutató sorozat

2015. május 07. 13:40

2013 szeptemberében indult először rendezőasszisztens osztály az SzFE-n. Csizmadia Tibor tanítványai idén már végzősök. Ezúttal Totobé Anita és Vajdai Veronika válaszoltak a 7óra7 kérdéseire.

"Engem érdekel a veszély" - interjú Tóth Jankóval

2015. május 05. 16:45

Brassai Tóth János Miskolcon a Kövek című tantermi színházi előadásban, a Parasztoperában és a Robin Hoodban játszik, és két osztálytársával létrehoztak egy Cseh Tamás-estet is, Frontátvonulás címmel. A 7óra7 végzőseinket bemutató sorozata.

Bemutatkoznak végzős rendezőasszisztenseink

2015. április 23. 15:28

2013 szeptemberében indult először rendezőasszisztens osztály a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Csizmadia Tibor tanítványai idén már végzősök. A 7óra7 portál Csonka Margittal és Pozsgai Dórával kezdi az osztály tagjainak bemutatását.

Eddig nem csalódott az ötéves énem abban, aki most vagyok - interjú Csapó Attilával

2015. április 16. 13:20

Csapó Attila most végez Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályában. Már több alkalommal láthattuk a Vígszínházban, ahova pár hete le is szerződtették. A frissen bemutatott Athéni Timon próbája és az esti Julius Caesar között mesélt magáról, az egyetemi évekről és a rendezőkről, akikkel eddig dolgozott. A 7óra7 interjúja.

Nagy változást jelentett az életemben az egyetem - interjú Szabó Erikával

2015. március 26. 15:58

 

Egy ország ismerte meg Szabó Erikát, amikor több mint egy évtizeddel ezelőtt átvette Tilda szerepét a Barátok köztben.A talkshow-kat és fotózásokat azonban lecserélte az egyetemista életre, amelyre mindig is készült. Sokféle színházi irányzatot kipróbálna, nagyon érdeklik a progresszív függetlenek. A 7óra7 végzőseinket bemutató sorozata.

Kiemelt hír

Új felnőttképzések indulnak

A 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem 2015 októberében új felnőttképzési kurzusokat indít.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára