Sajtó rólunk

Csitítja a kedélyeket a Színmű rektora a viharos kancellárcsere után

2015. február 02. 15:15

M. Tóth Géza szerint nem is volt bajuk a kedden kemény szavak kíséretében lemondott Papp Csillával. Az új kancellár, Vonderviszt Lajos szerint akár India felé is fordulhat a Színművészeti, egyelőre pedig nem bocsátanak el senkit, de a későbbiekben ezt sem zárja ki. A VS.hu cikke.

Zsótér különleges Hamletjét adják a Pécsi Harmadik színházban

2015. február 02. 15:13

Különleges színházi élményre számíthat, aki megnézi Zsótér Sándor rendezésében Shakespeare Hamletjét a Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves hallgatóinak előadásában. Produkciójuk január 8-án és 9-én vendégszerepel a Pécsi Harmadik Színházban. A Pécsi Újság cikke. 

150 éves az SZFE

2015. február 02. 15:11

Pénteken, január 2-án 150 éves a Színház- és Filmművészeti Egyetem.  A Népszabadság cikke.

Önálló honlapot kapott az Ódry Színpad

2015. február 02. 15:08

Először kapott önálló online felületet a Színház- és Filmművészeti egyetem színháza, az Ódry színpad. A sokoldalú játszóhely előadásai és aktualitásai ezentúl a www.odryszinpad.hu  oldalon érhetők el. A Prae online cikke.

Folytatódik a mobil filmiskola

2015. február 02. 15:03

Folytatódik a nemzetközi dokumentumfilm-rendező mesterképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetem közreműködésével. A három rangos európai egyetemen folyó kurzusra december 31-ig lehet jelentkezni „vándorló dokumentumfilmesnek”. A Film.hu cikke.

Kiemelt hír

DocNomads, a mobil filmiskola

Folytatódik a nemzetközi dokumentumfilm rendező mesterképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetem közreműködésével.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára