Sajtó rólunk

Hogy ne győzzön le minden nap a félelem - interjú Mészáros Blankával

2015. március 18. 16:56

Mészáros Blanka idén végez Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályában. Julit játszotta a kecskeméti Liliomban, Gabriele-t alakítja a Petra von Kantban, miközben Karnyóné az Ódry Színpadon. A 7óra7 végzőseinket bemutató interjúsorozata.

Kibeszélem magamból a körülöttem levő világot - interjú Zsigmond Emőkével

2015. március 11. 15:12

Zsigmond Emőke most végez Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában. Kortársunkká teszi az Ármány és szerelem Lujzáját Budaörsön, és mesebeli Iluskát játszik a Nemzetiben. Versenytáncos volt, ma pedig egyre jobban érdekli a fizikai színház. A 7óra7 végzőseinket bemutató sorozatának következő darabja.

Kreatív portrék a Színház- és Filmművészeti Egyetem múltjából

2015. március 11. 14:56

Az idén 150 éves Színház-és Filmművészeti Egyetem igazán megadja a módját az ünneplésnek: csak úgy záporoznak a kreatív ötletek és megmozdulások az évforduló kapcsán. Volt már egész napos egyetemi kulisszajárás és #szfe150 pólós szelfisorozat is, a java azonban még csak most jön. A Pesti Stílus cikke.

Végleg beleszerettem a színházcsinálásba - interjú Bach Katával

2015. március 06. 10:53

Bach Kata idén végez Marton László és Hegedűs D. Géza színész osztályában. Szakmai gyakorlatát a Szputnyik Hajózási Társaságnál töltötte. Láthatta a közönség a Nemzeti színpadán is, a Vidnyánszky Attila rendezte János vitézben. Nem utolsó sorban ő játssza Chloét a kultelőadássá vált Tajtékos napokban. A 7óra7 végzőseinket bemutató sorozata.

Közmédiás munkatársakat képeznek a Filmművészeti Egyetemen

2015. március 03. 14:12

Televíziós műsorkészítő és kameraman szakokat indít a közmédia munkatársai számára a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Hír24.

Kiemelt hír

Új felnőttképzések indulnak

A 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem 2015 októberében új felnőttképzési kurzusokat indít.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára