Sajtó rólunk

Pálos Hanna és ifj Vidnyánszky Attila interjúja a fidelio.hu-n

2015. szeptember 21. 18:30

Mindketten az SZFE hallgatói voltak .Az egyikük néhány éve, a másikuk idén végzett. Mindketten fiatalok, tehetségesek, sikeresek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mindkettőjüket jelölték a színházi kritikusok az idei Színikritikusok díjára. 

Aranydiplomás színészek - az idei tanévnyitóról ír a 168 óra

2015. szeptember 18. 09:53

Szeptember első hetében tartotta tanévnyitó ünnepségét az idén 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem. Az eseményen, amelynek keretében az ötven éve végzett hallgatók átvették aranydiplomájukat, a 168 Óra is jelen volt.

 

Sztankay Ádám írása

 

Kettős interjú rendezőasszisztenseinkkel

2015. május 21. 17:16

2013 szeptemberében indult először rendezőasszisztens osztály egyetemünkön. Csizmadia Tibor tanítványai idén már végzősök. A 7óra7 interjúsorozatának legújabb darabjában Zágoni Nóra és Hodászi Ádám válaszoltak.

Rajongok a szerelemért - interjú ifj. Vidnyánszky Attilával

2015. május 21. 16:55

Ifjabb Vidnyánszky Attila mindig is tudta, hogy a színház érdekli, azon belül is egyre inkább a rendezés. Nagymamája a példaképe, és hálás a sorsnak, hogy a “feketeerdőből az aszfaltvárosba” került. A 7óra7 végzőseinket bemutató sorozata.

Folytatódik a rendezőasszisztens osztályt bemutató sorozat

2015. május 15. 16:48

2013 szeptemberében indult először rendezőasszisztens osztály az SzFE-n. Csizmadia Tibor tanítványai idén már végzősök. Doma Petra és Magócs Nikolett meséltek a 7óra7 sorozatában.

Kiemelt hír

Februártól új színházi nevelés szakirány indul

SZÍNHÁZI NEVELÉS címmel 300 órás szakirányú továbbképzési szakot indít. A színházi nevelés szakirányú

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára