Sajtó rólunk

"A villanypásztoron túl" - interjú Kocsis Gergellyel

2014. október 22. 14:37

A harmadéves prózai színész osztály A brémai muzsikusok alapján készült zenés mesterség vizsgájának rendezőjével, Kocsis Gergellyel beszélgettünk rémisztően üres A4-es papírokról, csoportdinamikáról és arról, mi történik, ha kilépünk a biztonságos bizonyosságból. A Színház.hu cikke.

"Kik azok a fizikaisok?" - interjú Hegymegi Mátéval

2014. október 01. 12:14

"Egymásból fogalmazzuk meg azt, amit szeretnénk…" - mondja Hegymegi Máté, az első színházrendező - fizikai színházi koreográfus szak frissen végzett hallgatója a Színház.hu sorozatában.

Bárnai Péter: Megérkezés a saját jelen időhöz

2014. június 12. 17:28

Orvos szeretett volna lenni, de az érdeklődése hamar a színház felé fordult, a szakdolgozatát a színház és az idegrendszer kapcsolatáról írja Bárnai Péter, a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős színészhallgatója. A 7 óra 7 interjúsorozata.

"Kik azok a fizikaisok?" Interjú Nagy Norberttel

2014. június 06. 10:32

"Azért csináljuk, hogy csinálhassuk" - mondja Nagy Norbert, az első színházrendező - fizikai színházi koreográfus szak végzőse. A Színház.hu végzőseinket bemutató sorozata.

Kovács D. Dániel: "Kialalkult egy mély bizalmi viszony."

2014. május 30. 15:36

Negyedéves a Színház- és Filmművészeti Egyetem színházrendező szakán, jövőre a Katonában és a Vígben is rendez Kovács D. Dániel. A rendező negyedéves vizsgáját a Szputnyik Társulat jövőre tovább játsza. A 7 óra 7 interjúsorozata.

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára