Sajtó rólunk

Hegedűs D. Géza a Propagandában

2015. február 25. 17:37

Egyetemünk rektorhelyettese és népszerű tanára a TV2 Propaganda c. műsorában szerepelt, Till Attilának adott érdekes interjút. Video.

Máté Gábor: "Ők tanulni akarnak. Én szívesen tanítom őket."

2015. február 16. 15:05

A negyedéves színművész osztály Borbély Szilárd Nincstelenek című regényéből készített fontos előadást az Ódry Színpadon Máté Gábor vezetésével, melyet a miskolci SZEM fesztiválon is bemutattak. A rendezőt az Észak-Magyarország munkatársa kérdezte.

"Kevés a női főhős" - villáminterjú Geréb Zsófival

2015. február 06. 13:59

Február 7-én mutatják be a projekt_LULU* c. előadást a Jurányi Házban Wedekind drámája nyomán, Geréb Zsófi végzős színházrendező hallgató rendezésében. Interjú.

Iphigeneia A-tól T-ig - Szenteczki Zita rendezőhallgató válaszolt

2015. február 06. 13:50

A Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves rendezőhallgatója Euripidész-drámák felhasználásával készített darabot Nagy Zsolt, Terhes Sándor és Nyakó Júlia főszereplésével. A Szinhaz.hu cikke.

Ifj. Vidnyánszky Attila és a sorsszerűség

2015. február 04. 14:08

A Színház- és Filmművészeti Egyetem, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Akadémia együttműködésének eredményeként mutatták be január közepén a Karnyónét az Ódry Színpadon. A zenét Kovács Adrián szerezte, a darabot pedig a végzős színészhallgató, ifjabb Vidnyánszky Attila állította színpadra. A Magyar Nemzet interjúja.

Kiemelt hír

DocNomads, a mobil filmiskola

Folytatódik a nemzetközi dokumentumfilm rendező mesterképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetem közreműködésével.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára