Sajtó rólunk

Kettős interjú rendezőasszisztenseinkkel

2015. május 21. 17:16

2013 szeptemberében indult először rendezőasszisztens osztály egyetemünkön. Csizmadia Tibor tanítványai idén már végzősök. A 7óra7 interjúsorozatának legújabb darabjában Zágoni Nóra és Hodászi Ádám válaszoltak.

Rajongok a szerelemért - interjú ifj. Vidnyánszky Attilával

2015. május 21. 16:55

Ifjabb Vidnyánszky Attila mindig is tudta, hogy a színház érdekli, azon belül is egyre inkább a rendezés. Nagymamája a példaképe, és hálás a sorsnak, hogy a “feketeerdőből az aszfaltvárosba” került. A 7óra7 végzőseinket bemutató sorozata.

Folytatódik a rendezőasszisztens osztályt bemutató sorozat

2015. május 15. 16:48

2013 szeptemberében indult először rendezőasszisztens osztály az SzFE-n. Csizmadia Tibor tanítványai idén már végzősök. Doma Petra és Magócs Nikolett meséltek a 7óra7 sorozatában.

"Merre tovább SZFE?" - interjú M. Tóth Gézával

2015. május 15. 15:45

Egész éven át tart a 150. évforduló ünneplése a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. M. Tóth Géza egy éve rektora intézményünknek. Az évforduló kapcsán az egyetem helyzetéről és terveiről a Film.hu portál kérdezte.

Dokkmesterek - Docnomads kurzus az SZFE-n

2015. május 07. 16:33

Hiába éri támadás a  "kultúrpolitika" felől a hazai filmművészetet, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen nem áll meg az élet, sőt az iskola egyre változatosabb képzési formák bevezetésével tartja a frontot az egyesek által vitatott rangja megőrzéséért folytatott, rákényszerített küzdelemben.  A Filmvilág online cikke.

Kiemelt hír

Új felnőttképzések indulnak

A 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem 2015 októberében új felnőttképzési kurzusokat indít.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára