Sajtó rólunk

Kik azok a "fizikaisok"? Interjú Zsíros Lindával

2014. április 24. 11:15

A Színház.hu sorozata bemutatja az első színházrendező - fizikai színházi koreográfus osztály tagjait. Interjú.

Kik azok a "fizikaisok"? Interjú Horkay Barnabással

2014. április 18. 10:18

"Igyekszem keményen dolgozni, ugyanakkor nem görcsösen keresni az utat" - mondja Horkay Barnabás, az első színházrendező - fizikai színházi koreográfus szak végzőse. A Színház.hu sorozata.

Egy színész, aki belevágott a rendezésbe is - Fehér Balázs Benő

2014. április 14. 10:29


Sorozatunkban az egyetemen ebben az évadban végzősöket, Zsótér Sándor és Zsámbéki Gábor prózai színészosztályának tagjait mutatjuk be – elsősorban arra kíváncsian, milyen az a színház, amiben hisznek, amilyet csinálni szeretnének. A 7 óra 7 sorozata.

Kik azok a "fizikaisok"? Interjú Pallag Mártonnal

2014. április 01. 11:51

"Világosan látjuk, hogy mindenki mást szeretne és őszinte kíváncsisággal tudunk egymás felé fordulni" - mondja osztályáról Pallag Márton, az első színházrendező - fizikai színházi koreográfus szak végzőse. Folytatódik a Színház.hu sorozata. 

Ostorházi Bernadett: Minden egyes kérdést feltenni

2014. február 26. 13:01

Sorozatunkban a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ebben az évadban végzősöket, Zsótér Sándor és Zsámbéki Gábor prózai színészosztályának tagjait mutatjuk be – elsősorban arra kíváncsian, milyen az a színház, amiben hisznek, amilyet csinálni szeretnének. A sorozat írásai szerdánként jelennek meg. Interjú Ostorházi Bernadettel.

 

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára