Egy rendkívüli történet, ami az ERASMUS-szal indult

2012. április 10. 13:52

",..Az talán már csak hab a tortán hogy a szemeszter alatt megkérdezte a francia barátom hogy nem lenne e kedvem leforgatni vele a dokumentumfilmjét a Fülöp-szigeteken, amire én természetesen igent mondtam, és a szemeszter végeztével elutaztam egy hónapra vele és a stábjával. A forgatás közben kint, volt lehetõségem a helyi filmiskola diákjainak egyik vizsgafilmjét megvágni. Azután a vizsgafilm után megkerestek cégektõl hogy érdekelne-e munka a Fülöp-szigeteken…, és azt kell hogy mondjam ez az egész történet mind abból indult ki hogy szeptember 17-én kiköltöztem egy szemeszterre Erasmusra Prágába." - részlet Gradvolt Róbert Erasmus-beszámolójából.

A teljes beszámoló a "Pályázatok, ösztöndíjak" menüpont "Erasmus hallgatóknak" almenüjéből letölthető.

Kiemelt hír

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől

Vágó-asszisztens, színházi sminkes, filmszöveg-fordító, filmkritikus, színházi kritikus, művészeti pályázatíró képesítés - csak néhány a 23 féle induló képzés közül.&

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára