Kollégium

A Színház- és Filmművészeti Egyetem kollégiuma a Vas u. 2/c alatt, az intézmény főépületében a 4-8. emeleten található. A 2 és 3 ágyas szobák összesen 59 lakónak adnak otthont.

Az SZFE-kollégium nem önálló intézmény, inkább egy közösség, amelynek ügyeit az intézmény által megbízott vezetőből és a HÖK által delegált kollégiumi referensekből álló Kollégiumi Bizottság vezeti a Kollégiumi Szabályzatnak és a Házirendnek megfelelően.

Az SZFE kollégiumát – amennyiben van szabad hely – külsősök is igénybe vehetik. Érdeklődni a 338-47-27-es számon lehet.

 

 

Kollégiumi jelentkezés

Az aláírt és kitöltött jelentkezési lapot, az igazolásokat/mellékleteket és az aláírt nyilatkozatot egy borítékban, postai úton kell eljuttatni az egyetem címére, augusztus 12-ig beérkezően: Színház- és Filmművészeti Egyetem 1088 Bp. Vas u. 2/c; a borítékon fel kell tűntetni: „Kollégiumi jelentkezési lap”, vagy az egyetem Vas utcai portáján erre a célra elhelyezett mappában kell hagyni. E-mail-en elküldött jelentkezést nem áll módunkban elfogadni.

Kiemelt hír

DocNomads, a mobil filmiskola

Folytatódik a nemzetközi dokumentumfilm rendező mesterképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetem közreműködésével.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára