Rendkívüli szociális támogatás (HÖK)

Rendkívüli szociális támogatás kérhető:

  • ha a hallgató családjában rendkívüli, nagy anyagi kiadással járó esemény történik (pl. eltartó munkanélkülivé válik vagy elhalálozik, gyermeke születik)
  •  jegyzőkönyvvel igazolható káreset (tűz-, víz kár) keletkezik.

Fontos tudnivaló, hogy a rendkívüli esemény bekövetkezése és a támogatás igénylése között legfeljebb hat hónap telhet el, valamint ha a pályázó nem kért rendszeres támogatást, akkor a rendkívüli esemény igazolásán kívül a szükséges kereseti igazolásokat is csatolni kell a kérőlaphoz. A támogatási kérelmet, minden esetben igazolással kell alátámasztani, majd a HÖK-nél az események megtörténte után fél éven belül be kell nyújtani. Az HÖK a kérvényt következő ülésén elbírálja és az elnyert összeg lehető leggyorsabb kifizetéséről intézkedik, azzal is segítve a nem várt helyzet anyagi terheinek csökkentését. 

 

Az első évfolyamra először beiratkozóknak mindenféleképpen fontos lehet, hogy csak azokra az eseményekre tudunk támogatást adni, melyek már hallgató korukban történtek.

 

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

SZÍKE

Színházi Kreativitás Eszközök, röviden SZÍKE

Színészképzés neoavantgárd hagyomány

 

A kiadvány a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0031 „Az SZFE Doktori Iskola fejlesztése és aktív integrálása az európai mesterképzési programokba” címû pályázata keretében valósult meg 

Tovább >

TAO
Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára