Felvételi előkészítő tanfolyamok

Februártól Színházi nevelés szakirányú továbbképzést indítunk

2016. január 04. 12:37

A színházi nevelés szakirányú továbbképzés a színházművészet és a pedagógia közös alkotói és tudományos területeire fókuszálva olyan, elsősorban tanári szaktudást nyújt, mely a hagyományos pedagógia eszköztárát bővítve a művészeti nevelés kreatív technikáival ismerteti meg a hallgatókat. 

A képzés időtartama: 2 félév

A képzést kéthetente pénteken és szombaton tartjuk az Egyetem épületeiben. Két félév sikeres elvégzése, a szakdolgozat leadása és megvédése valamint a szakmai gyakorlat teljesítése után a hallgatók oklevelet kapnak.

Az oklevélben szereplő szakirányú végzettség: színházi szaknevelő.

Januárban három napos felvételi előkészítő televíziós műsorkészítő szakra

2015. december 10. 10:44

A Színház- és Filmművészeti Egyetem 2016-ban ismét elindítja Televíziós műsorkészítő képzését leendő tévéseknek, tartalom-előállítóknak. Hasonló osztály először 20 éve indult, azok közül, akik abban az osztályban és azóta végeztek, ma már sokan a magyar elektronikus média meghatározó szereplői.

 

Novemberben indul az SZFE Akadémia felvételi előkészítője színművész szakra

2015. október 26. 15:31

A Színház- és Filmművészeti Egyetem felnőttképzésért felelős intézete az SZFE Akadémia, felvételi előkészítő tanfolyamot szervez a színművész képzés iránt érdeklődő fiatalok számára.

 

A kurzus 6 hétvégén kerül megtartásra az egyetem vezető tanáraival.

 

A kurzus színészi játék, művészi beszéd, beszédtechnika, ének-zenei és mozgás képzést foglal magába, szaktanárok irányításával.

Időpont:

 

2015.11.14. – 2015.12.20. 

Film és Média Intézet - felvételi előkészítők

2015. március 17. 12:56

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Film- és Média Intézete az alábbi felvételi előkészítő tanfolyamokat hirdeti meg az induló alapképzési szakokra.

Kiemelt hír

Felvételi információk 2016/2017

Induló szakokkal kapcsolatos felvételi követelmények és a vizsgák tervezett időpontjai.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

TAO
Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára