Tanulmányi hírek

Doktori nyílt nap az SZFE-n

2016. március 22. 15:17

A Színház-és Filmművészeti Egyetem Doktori Iskolája április 4-én hétfőn 15 órától nyílt napot tart az érdeklődők számára, amelyre mindenkit szeretettel várunk. A nyílt nap résztvevői megismerkedhetnek a színház- és filmművészeti DLA és a művészettudományi PhD-képzések programjával, a felvételi követelményekkel, az alkotói-kutatói műhelyekkel, választ kaphatnak a doktori képzéssel kapcsolatos kérdéseikre, valamint részt vehetnek a doktori képzés egyik óráján (Karsai György: Kutatásmódszertan: Pedagógiai gyakorlatok, jó óra, rossz óra). Az eseményre regisztrálni lehet az doktori@szfe.hu e-mail címen. Gyülekező a Vas u. 2/C (Ódry Színpad) földszinti aulájában 14 óra 45-kor.


 

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

SZÍKE

Színházi Kreativitás Eszközök, röviden SZÍKE

Színészképzés neoavantgárd hagyomány

 

A kiadvány a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0031 „Az SZFE Doktori Iskola fejlesztése és aktív integrálása az európai mesterképzési programokba” címû pályázata keretében valósult meg 

Tovább >

TAO
Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára