Nyitóoldal

Kollégiumi jelentkezés

2014. július 21. 08:47

Az aláírt és kitöltött jelentkezési lapot, az igazolásokat/mellékleteket és az aláírt nyilatkozatot egy borítékban, postai úton kell eljuttatni az egyetem címére, augusztus 12-ig beérkezően: Színház- és Filmművészeti Egyetem 1088 Bp. Vas u. 2/c; a borítékon fel kell tűntetni: „Kollégiumi jelentkezési lap”, vagy az egyetem Vas utcai portáján erre a célra elhelyezett mappában kell hagyni. E-mail-en elküldött jelentkezést nem áll módunkban elfogadni.

Szarajevóban versenyez a Provincia

2014. július 18. 11:45

Kárpáti György Mór végzős hallgatónk Provincia című diplomafilmje is versenyez az augusztus 15-23. között megrendezett Szarajevói Filmfesztiválon, a Balkán első számú filmes seregszemléjén.

Különdíj Suceava-ban

2014. július 14. 11:45

Horkay Barnabás a zsűri különdíját nyerte el a színművészeti iskolák seregszemléjén Romániában.

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől az SZFE-n

2014. június 25. 12:19

Érdekes, máshol nem elérhető témák, jól hasznosítható szaktudás a film, színház és  televízió területén elméleti és gyakorlati képzések formájában. Böngéssze át kínálatunkat!

Fesztiválsiker Spoletoban

2014. július 09. 16:58

Widder Kristóf Ifjúliszt című koreográfiája lett az idei Spoleto Festival Dei Due Mondi diákszekciójának különdíjasa.

Könyvtár nyáron is!

2014. július 07. 12:39

Szinte egész nyáron várja a látogatókat egyetemünk könyvtára, mely csupán 10 munkanapra zár be augusztus 4-15 között. A közel hatvanezres állományban igazi kuriózumok is találhatók, érdemes nyáron is böngészni köztük.

Válassz új kurzusokat szeptemberben!

2014. június 20. 09:12

A jövő tanév első tanítási hete szeptember elsejétől a szabadon választott kurzusok hete lesz. Ez az úgynevezett kurzushét, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a hallgatók más szakokon oktató tanárok módszereit, technikáit is megismerjék, megtapasztalják e szakok hangulatát és dinamikáját, és találkozzanak az egyetemen oktató nagyhírű mesterek közül újakkal is.  Ezt a nagyobb szabadságot nyújtó képzési formát idén kínáljuk először. 

Upor László Botorkáló hősök kurzusának időpontja megváltozott!

2014. július 04. 11:43

A kurzushéten az új időpont: kedd 14-17 óra!

Drámainstruktor szak felvételi eredmény

2014. július 04. 10:25

 

A Drámainstruktor szak felvételi három fordulójának (írásbeli, szóbeli, gyakorlati) összesített eredménye alapján a felvételizők sorrendje a következőképpen alakult:

Soós Attila diplomarendezése Bukovinában

2014. július 03. 11:55

Július 4. és 14. között Romániában, Bukovinában rendezik meg a Suceava International Festival for Theater Schools seregszemlét. Soós Attila ötöd éves fizikai színházrendező-koreográfus diplomarendezése is szerepel a programban.

Kiemelt hír

Válassz új kurzusokat szeptemberben!

A jövő tanév első tanítási hete szeptember elsejétől a szabadon választott kurzusok hete lesz.

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára