Nyitóoldal

A Provincia Sao Pauloban

2014. augusztus 18. 17:18

 

Kárpáti György Mór, a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatója Provincia című diplomafilmje az augusztus 21-29. között megrendezett 25. Sao Paulo Nemzetközi Rövidfilm fesztiválon versenyez.

Évnyitó szeptember nyolcadikán

2014. augusztus 18. 17:00

A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanévnyitó ünnepségét szeptember 8-án 15 órakor tartjuk az Ódry színpadon. (Vas u. 2/c.) 

SZFE hallgató a nemzetközi Kodak díjasok között

2014. augusztus 13. 12:15

Idén egy fiatal magyar filmes is bekerült a Kodak ösztöndíjasai közé. Az elismerést öten kapták meg, köztük van Balázs István Balázs, egyetemünk operatőr szakos hallgatója is.

Legyen a Te rövidfilmed a Szabadesés kísérőfilmje!

2014. augusztus 12. 19:08

 

A Szabadesés alkotói pályázatot hirdetnek tíz percnél nem hosszabb rövidfilmek és alkotóik részére. A nyertes rövidfilm lesz a kísérőfilmje a Szabadesésnek a magyar mozikban. A kiválasztott kisfilm nemcsak a mozi bemutatást kapja jutalmul, hanem a KMH Film a forgalmazáshoz szükséges DCP kópia legyártásának költségeit is vállalja. Határidő augusztus 20.

Válassz új kurzusokat szeptemberben!

2014. július 18. 13:28

A jövő tanév első tanítási hete szeptember elsejétől a szabadon választott kurzusok hete lesz.

Részletek itt!

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől az SZFE-n

2014. július 18. 13:13

Böngéssze át kínálatunkat, s tanuljon nálunk!

További részletek: http://szfe.hu/hu/felnottkepzes/hirek

 


 

Két SZFE film az augusztusi Uruguay-i Filmfesztiválon

2014. augusztus 04. 10:11

Az Uruguay-i Filmközpont (Cinemateca Uruguaya) által rendezett nemzetközi fesztiválra meghívást kapott Hartung Attila Fasírt című filmje és Illés Attila Robinson című alkotása. A fesztivál augusztus 7-től 10-ig tart.

Kollégiumi jelentkezés

2014. július 21. 08:47

Az aláírt és kitöltött jelentkezési lapot, az igazolásokat/mellékleteket és az aláírt nyilatkozatot egy borítékban, postai úton kell eljuttatni az egyetem címére, augusztus 12-ig beérkezően: Színház- és Filmművészeti Egyetem 1088 Bp. Vas u. 2/c.  A jelentkezési anyagot lehetőség van az egyetem Vas utcai portáján az erre a célra elhelyezett mappában is hagyni. E-mail-en elküldött jelentkezést nem áll módunkban elfogadni.  A borítékon kérjük feltüntetni: „Kollégiumi jelentkezési lap”.

Szarajevóban versenyez a Provincia

2014. július 18. 11:45

Kárpáti György Mór végzős hallgatónk Provincia című diplomafilmje is versenyez az augusztus 15-23. között megrendezett Szarajevói Filmfesztiválon, a Balkán első számú filmes seregszemléjén.

Különdíj Suceava-ban

2014. július 14. 11:45

Horkay Barnabás a zsűri különdíját nyerte el a színművészeti iskolák seregszemléjén Romániában.

Kiemelt hír

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől az SZFE-n

Böngéssze át kínálatunkat, s tanuljon nálunk! További részletek: http://szfe.hu/hu/felnottkepzes/hirek    

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára