Nyitóoldal

Felvételi előkészítő színművész szakra

2014. szeptember 29. 15:05

A Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételi előkészítőt indít a színművész szak iránt érdeklődőknek. A kurzus 6 hétvégén kerül megtartásra az egyetem vezető tanáraival, színészi játék, művészi beszéd, beszédtechnika, ének-zenei és mozgás képzésekkel. Jelentkezési információk kattintás után.

Szenátusi ülés

2014. szeptember 25. 16:03

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Szenátusa legközelebb  2014. szeptember 29-én, 1445-kor ülésezik a Vas u. 2/C. szám alatti,  I. emeleti Tanácsteremben.

Reisz Gábor diplomafimje a Cinefest nyertese

2014. szeptember 24. 16:02

Szombaton este a miskolci Jameson CineFest filmfesztiválon a mai későhuszonévesek elveszettségét abszurd humorral bemutató VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film nyerte el a zsűri nagydíját. 

"Magyarország érdekesebb, mint gondolnád!" - pályázat

2014. szeptember 24. 15:52

Készíts imázsfilmet Magyarország kultúrájáról, történelméről, tájegységeiről, egyéb jellegzetességeiről! Határidő október 6.

Alkalmazott zeneszerző növendékek nemzetközi sikere

2014. szeptember 20. 17:12

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel közösen képzett Alkalmazott zeneszerző növendékeink a közelmúltban  két neves nemzetközi filmzenei versenyen is sikert arattak. A German Game Music Award döntőjében és a Krakkói Filmzenei Fesztivál elődöntőjében Kovács Levente, Lipták Ádám és Lustyik Ákos munkái, tanáraik Tallér Zsófia és Fekete Gyula.

Kutatók Éjszakája az SZFE-n

2014. szeptember 19. 14:15

A Színház- és Filmművészeti Egyetem színes programkínálattal készül a Kutatók Éjszakájára. Az Ódry Színpadon Lukáts Andor, Horváth Csaba és Máté Gábor rendezései lesznek láthatók, míg a Várkonyi Teremben előadást tart többek között Máthé Tibor, Kende János, Stőhr Lóránt és Báron György.

 

Nyitva fesztivál az SZFE részvételével

2014. szeptember 19. 12:44

Szeptember 19-én indul a kiadó üzletek fesztiválja Budapesten. Városszerte 10-15 üzlet nyílik meg a fesztivál ideje alatt, különböző időpontokban. Az SZFE Mozgókép boltja a Víg utca 28-ban lesz látható.

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől

2014. július 18. 13:13

Vágó-asszisztens, színházi sminkes, filmszöveg-fordító, filmkritikus, színházi kritikus, művészeti pályázatíró képesítés - csak néhány a 23 féle induló képzés közül. 

Böngéssze át kínálatunkat, válasszon megújult képzéseink közül, s tanuljon nálunk!

További részletek: http://szfe.hu/hu/felnottkepzes/hirek

Az Ódry színpad a Színházak Éjszakáján

2014. szeptember 18. 17:29

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry színpada idén először csatlakozik a rendezvénysorozathoz. A Színházi Dramaturgok Céhe itt adja át az Évad Legjobb Magyar Drámája díjat. A nyílt próba mellett Máté Gábor és Zsótér Sándor rendezései és a bábosok előadása várják az érdeklődőket.

Kis Hajni filmje a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon

2014. szeptember 17. 16:22

A fesztivál kisfilmes szekciójában versenyez a 2. em c. alkotás, film-és TV rendező szakos hallgatónk filmje. A BIDF a műfaj legfrissebb válogatását hozza el szeptember 24-28. között.

Kiemelt hír

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől

Vágó-asszisztens, színházi sminkes, filmszöveg-fordító, filmkritikus, színházi kritikus, művészeti pályázatíró képesítés - csak néhány a 23 féle induló képzés közül.&

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára