Nyitóoldal

Kurzushét 2014

2014. augusztus 29. 11:01

Kérjük, minden hallgató ellenőrizze választott kurzusainak időpontját és helyszínét a csatolt dokumentumokban! Tartalmas évkezdést kívánunk!

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől

2014. július 18. 13:13

Vágó-asszisztens, színházi sminkes, filmszöveg-fordító, filmkritikus, színházi kritikus, művészeti pályázatíró képesítés - csak néhány a 23 féle induló képzés közül. 

Böngéssze át kínálatunkat, válasszon megújult képzéseink közül, s tanuljon nálunk!

További részletek: http://szfe.hu/hu/felnottkepzes/hirek

SZFE-s operatőr Roy Andersson filmjében

2014. augusztus 25. 14:04

A csütörtökön induló Velencei Filmfesztiválon mutatják be a Dalok a második emeletről rendezője, Roy Andersson új filmjét.  A rendező állandó operatőre, Borbás István mellett az új alkotásban Pálos Gergő, egyetemünk volt hallgatója is operatőrként dolgozott.

A Provincia Sao Pauloban

2014. augusztus 18. 17:18

 

Kárpáti György Mór, a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatója Provincia című diplomafilmje az augusztus 21-29. között megrendezett 25. Sao Paulo Nemzetközi Rövidfilm fesztiválon versenyez.

Évnyitó szeptember nyolcadikán

2014. augusztus 18. 17:00

A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanévnyitó ünnepségét szeptember 8-án 15 órakor tartjuk az Ódry színpadon. (Vas u. 2/c.) 

SZFE hallgató a nemzetközi Kodak díjasok között

2014. augusztus 13. 12:15

Idén egy fiatal magyar filmes is bekerült a Kodak ösztöndíjasai közé. Az elismerést öten kapták meg, köztük van Balázs István Balázs, egyetemünk operatőr szakos hallgatója is.

Legyen a Te rövidfilmed a Szabadesés kísérőfilmje!

2014. augusztus 12. 19:08

 

A Szabadesés alkotói pályázatot hirdetnek tíz percnél nem hosszabb rövidfilmek és alkotóik részére. A nyertes rövidfilm lesz a kísérőfilmje a Szabadesésnek a magyar mozikban. A kiválasztott kisfilm nemcsak a mozi bemutatást kapja jutalmul, hanem a KMH Film a forgalmazáshoz szükséges DCP kópia legyártásának költségeit is vállalja. Határidő augusztus 20.

Válassz új kurzusokat szeptemberben!

2014. július 18. 13:28

A jövő tanév első tanítási hete szeptember elsejétől a szabadon választott kurzusok hete lesz.

Részletek itt!

Két SZFE film az augusztusi Uruguay-i Filmfesztiválon

2014. augusztus 04. 10:11

Az Uruguay-i Filmközpont (Cinemateca Uruguaya) által rendezett nemzetközi fesztiválra meghívást kapott Hartung Attila Fasírt című filmje és Illés Attila Robinson című alkotása. A fesztivál augusztus 7-től 10-ig tart.

Kiemelt hír

Mindenki számára elérhető új képzések ősztől

Vágó-asszisztens, színházi sminkes, filmszöveg-fordító, filmkritikus, színházi kritikus, művészeti pályázatíró képesítés - csak néhány a 23 féle induló képzés közül.&

» tovább
Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára